Xevi Font

Amb la col·laboració de:

PREINSCRIPCIÓ TALLER DE TEATRE JOVE DE GURB

QUI? El Casal va dirigit a nens i nenes entre 8 a 14 anys

QUAN?  Tots els matins de 09:00 a 13:00

 • Setmana 1: de l’1 al 5 de juliol
 • Setmana 2: del 8 al 12 de juliol
 • Setmana 3: del 15 al 19 de juliol
 • Setmana 4: del 22 al 26 de juliol

ON?  Sala del Molí de l’Esperança (Ajuntament de Gurb)

QUANT? El preu és de 65€ la setmana

COM? Realitzeu la pre-inscripcions al formulari que hi ha a continuació

Un cop realitzada la pre-inscripció, se us informarà de com realitzar la inscripció definitiva. El número de places del Casal és limitat i en el cas de superar-se en alguna de les setmanes, s’ocuparan per ordre de preinscripcions.

El número mínim de participans per què el Casal pugui tirar endavant és de 8 per setmana. En cas de no arribar-hi es valorarà i  s’informarà a les famílies.

  DADES PARE MARE O TUTOR LEGAL
  DADES DE L'ALUMNE


  Data de naixement:

  PLACES ESHAURIDES!

  Les dades que ens facilita són introduïdes en un fitxer automatitzat propietat de Xavier Font Rioja amb DNI: 33946328F amb l'objecte de gestionar els serveis del Casal de Teatre d'Estiu, EL SOMNI D'UNS MATINS D'ESTIU que es realitzarà de l'1 al 26 de juliol en els espais municipals de l'Ajuntament de Gurb. Les seves dades seran tractades amb absoluta confidencialitat i, únicament, seran cedits en aquells casos en què s'ens exigeixi legalment. En qualsevol cas, en compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre, de protecció de dades personals, vostè té drets a exercitar els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació dirigint-se a font@xevifont.cat


  PLACES EXHAURIDES!!!